lauantai 8. helmikuuta 2014

Kampapasteijat kalkkunatäytteellä

Maku-lehden kalenterissa oli marraskuun kohdalla nämä kivat ja helpot leivonnaiset - vaikka glögin kaveriksi. Nopeita tehdä valmiista pakastetaikunasta!


Kampapasteijat kalkkunatäytteellä

500 g lehtitaikinaa (pakaste) (Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä, Torttutaikinalevyjä tai Voitaikinalevyjä)

Täyte
10 rkl pestoa
150 g kalkkunaleikkelettä
100 g goudajuustoa (rasvaa 28-30 %)

Pinnalle
1 kpl munaa
1 rkl roseepippuria

Sulata ja leikkaa taikinalevyt kahtia.


Voitele neliöt kauttaaltaan pestokastikkeella. Levitä päälle neliön kokoinen kalkkuna- ja juustoviipale. Taita palat suorakaiteiksi niin, että täyte jää väliin.




Leikkaa taitosreunaan veitsellä 4–5 viiltoa kamman piikeiksi. Nosta kammat leivinpaperin päälle pellille ja taivuta ne hieman kaarelle.


Voitele leivonnaiset munalla. Ripottele koristeeksi roseepippureita.


Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti