tiistai 11. elokuuta 2015

Reseptiäänestys käynnistyi
Knorr ja Ellit haastoivat ruokabloggarit paljastamaan mikä on Suvun paras resepti. Tehtävä oli valmistaa kaksi ruokalajia, joissa on käytetty vähintään kahta eri Knorr-liemitiivistettä. 

Savolaisen äitini perinteitä kunnioittaen tein äidin lempiruokaa - paistettuja muikkuja. Mutta tuunasin reseptin käyttämällä perunamuusin maustamiseen yrttiliemitiivistettä sekä lisukkeeksi tein kuorrutettua kukkakaalia, joka maustoin kasvisliemitiivisteellä. Annoksesta tuli perinteinen, mutta nykyaikaan viety ja helppo valmistaa vaikka mökillä tuoreista muikuista tai muista pannulle sopivista pikkukaloista.

Käy kurkkaamassa reseptit ja anna äänesi, jos tykkäät että savolaiset muikut ovat kunnon perinneruokaa ja myös sinusta Suvun paras resepti!


Äänestä suvun paras resepti ja
voita Iittalan Sarpaneva-pata (arvo 206 €)!2 kommenttia:

  1. Kävin äänestämässä tätä. Hieno kokonaisuus ja kaikki sellaista mistä itse pidän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teppana! Kun äänestystä oli ollut 2 päivää, kävin katsomassa erilaisia kommentteja mitä ohjeeni oli saanut aikaan - ja olin aivan liikuttunut - tosi paljon ja tosi kivaa palautetta! Resepti oli otettu hienosti vastaan! Kiitos sinulle ja kaikille kommentoijille!

      Poista