tag:blogger.com,1999:blog-7951139020253897229.post2627907606526234702..comments2024-01-31T00:11:21.723+02:00Comments on Huvilaelämää ja mökkiruokaa: Joulun graavilohi rosépippurilla ja calvadosilla Satu Whttp://www.blogger.com/profile/14373930208289910009noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7951139020253897229.post-85552373503936225952016-01-04T19:43:22.252+02:002016-01-04T19:43:22.252+02:00Juuso: tuossa on ideaa, koska tein kalan pakkaseen...Juuso: tuossa on ideaa, koska tein kalan pakkaseen ja otin sen sulamaan vasta aattona, ettei se suolaantuisi liikaa. Calvados ei enää oikein hyvin maistunut - toki olin laittanutkin sitä aika varovasti ettei siitä yhdessä suolan kanssa tule liikaa nestettä. Eli jos haluaa kunnon calvadoksen maun, sen voi pirskoitella vasta pintaan kun tuo viipaleet tarjolle - kokeillaan!Satu Whttps://www.blogger.com/profile/14373930208289910009noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7951139020253897229.post-37443741154987863462016-01-04T00:52:46.486+02:002016-01-04T00:52:46.486+02:00Reseptivaikuttaa muuten hyvältä paitsi että aatelo...Reseptivaikuttaa muuten hyvältä paitsi että aatelointi kannattaa suorittaa vast siivutuksen yhteydessä.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17709406776497637872noreply@blogger.com