tag:blogger.com,1999:blog-7951139020253897229.post7161419204648570877..comments2024-01-31T00:11:21.723+02:00Comments on Huvilaelämää ja mökkiruokaa: Perjantaipizza MuurikallaSatu Whttp://www.blogger.com/profile/14373930208289910009noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7951139020253897229.post-47802113191088709292013-08-16T14:49:35.820+03:002013-08-16T14:49:35.820+03:00Hei, kiitos viestistäsi! Oli kiva kuulla että Muur...Hei, kiitos viestistäsi! Oli kiva kuulla että Muurikka pizza toimii myös avotulella. Siinä lämpötilan säätäminen on todella vaikea - sähkögrillissä se on helpompaa. <br /><br />Tuo pohjan esipaistaminen kuulostaa myös hyvältä kikalta - täytyy kokeilla sitäkin. Haemme vielä parasta variaatiota :)<br /><br />Katsoithan myös viime perjantain eli 10.8. blogini. Kokeilin pizzaa grillissä, mutta laitoimme siihen pizzakiven väliin. Siinä tuli todella hyvä pohja. Sitä voisi kokeilla myös muurikalla, koska silloin se tasaa pohjan paistoa eikä pohja pala sillä aikaa kun täytteet lämpiää ja juusto sulaa... Käytin myös leivinpaperikikkaa pizzakiven kanssa koska tuo ohuen pizza liikuttelu on hankalaa vaikka olisi kuinka leveä lasta.<br /><br />Mukavia pizzanpaistohetkiä!Satu Whttps://www.blogger.com/profile/14373930208289910009noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7951139020253897229.post-47120961351648125222013-08-15T16:16:56.330+03:002013-08-15T16:16:56.330+03:00Heippa,
itsekin kokeiltiin laittaa pitsaa muurik...Heippa, <br /><br />itsekin kokeiltiin laittaa pitsaa muurikalla ja tulos oli aika hyvä. Ensimmäinen pitsa kärähti pohjasta ennen kuin juusto edes suli, mutta toisen kohdalla kokeiltiin pohjan paistamista hiukan molemmin puolin ennen täytteiden lisäämistä. Toimi! Ja täytteet niin, kuten italialaisittain on tapana, että juusto tomaattikastikkeen päälle ja päälimmäiseksi muut täytteet. <br /><br />Meillä ei ole käytössä sähkögrilliä vaan muurikka on avotulen (hiilloksen) päällä. <br /><br />Täytyy kokeilla ensikerralla tuota leivinpaperi kikkaa. Ajattelin myös tehdä taikinan kokonaan ilman hiivaa. Tällätavoin olen kotiuunissa saanut ohuemman ja rapeamman pohjan aikaiseksi. <br /><br />mirkkuAnonymousnoreply@blogger.com