Kampapasteijat kalkkunatäytteellä
500 g lehtitaikinaa (pakaste) (Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä, Torttutaikinalevyjä tai Voitaikinalevyjä)
Täyte
10 rkl pestoa
150 g kalkkunaleikkelettä
100 g goudajuustoa (rasvaa 28-30 %)
Pinnalle
1 kpl munaa
1 rkl roseepippuria
Sulata ja leikkaa taikinalevyt kahtia.
Voitele neliöt kauttaaltaan pestokastikkeella. Levitä päälle neliön kokoinen kalkkuna- ja juustoviipale. Taita palat suorakaiteiksi niin, että täyte jää väliin.
Leikkaa taitosreunaan veitsellä 4–5 viiltoa kamman piikeiksi. Nosta kammat leivinpaperin päälle pellille ja taivuta ne hieman kaarelle.
Voitele leivonnaiset munalla. Ripottele koristeeksi roseepippureita.
Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti