500 g voitaikinaa
3 dl chutneya (sipuli)
2 kpl omenaa (kirpeää)
150 g sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (muruina)
1/4 tl mustapippuria
2 rkl siirappia (tai hunajaa)
Leikkaa kukin taikinalevy neljäksi palaksi ja nosta ne leivinpaperoidulle pellille. Jaa levyille sipulichutney.
Pese omenat ja poista siemenkodat. Puolita ja leikkaa omenat hyvin ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet levyjen päälle. Ripottele pinnalle sinihomejuustomurut ja mustapippuri.
Paista lehtikäisiä 225-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia.
Viiruta omena-sinihomejuustolehtiset juuri ennen tarjoilua vaalealla siirapilla tai hunajalla.
Sopii myös hyvin glögin kanssa esim. pikkujouluaikaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti