keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Salmiakkikossumarinoitua kanaa sitruuna-rakuunatäytteellä

Osallistuin Hyvää Suomesta -ruokaohjekilpailuun. Pitkän mietinnän jälkeen tein perisuomalaisella salmiakkikossulla marinadin kanalle ja täytin fileen sitruuna-yrttivoilla. Helpompaa kuin miltä kuulostaa! Nyt sinäkin voit yllättää vaikka ensi sunnuntain ruokailijat reseptillä, jonka kuullessaan he miettivät kaksi kertaa, että millä marinoitu? Joku voi myös harmitella hyvän salmiakkikossun väärinkäyttöä, mutta hyvä maku siitä lihaan jää...

Kokeile: tässä linkki reseptiin.

Äänestä: tässä linkki kilpailuun - voit voittaa 100 euron lahjakortin kun äänestät! Äänestys loppuu 24.4.


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa aika eksoottiselta, mutta epäilemättä toimii!

    VastaaPoista
  2. Toimii. Lihaan jää mieto salmiakin maku, mikä ei ole ollenkaan huono homma, kun sen yhdistää sitruunan ja rakuunan makuun täytteessä. Marinointi saa olla pitkähkö, minulla oli yön yli...

    VastaaPoista