lauantai 3. lokakuuta 2015

Chorizo-tomaattipasta

Tomaattikastiketta jäi keskiviikosta yksi rasia, jonka otin torstaina mukaan mökille. Oli tarkoitus tehdä makkara-tomaattipasta jo perjantaina, mutta söimme niin paljon alkupaloja ja napostelimme juustoja viinin kanssa, ettei ruoka enää maistunut. Mutta tänään oli hyvä tehdä chorizo-raakamakkarasta ja valmiista tomaattikastikkeesta pasta. Lisäsin vain makkaran, oliivit ja vähän paprikajauhetta sekä pippuria – helppoa ja nopeaa saunailtaan. Samalla tämän on jatkoa edelliseen juttuun, miten valmista tomaattikastiketta voi tuunata ja tehdä erilainen ruoka vaikka pohja on sama. Jos sinulla ei ole tomaattikastiketta, katso ohje tästä.

Hyvä pikaruoka – valmista vartissa!


Chorizo-tomaattipasta (2 annosta)

1 annos valmista tomaattikastiketta (n. 2 dl)

1 paketti chorizo-raakamakkaraa

1 dl mustia oliiveja

1 tl paprikajauhetta

(ripaus chilijauhetta)

ripaus mustapippuria

250 g pastaa

vettä ja suolaa

päälle:

parmesaaniraastetta

persiljaa


Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Leikkaa chorizon viipaleiksi ja paista kuivalla pannulla. Makkarasta irtoaa aika paljon rasvaa. Lisää oliivit, paprikajauhe, mustapippuri ja chili, jos haluat tulista kastiketta. Lisää kastike ja anna lämmetä, sillä aikaa kun kaadat pastaveden pois ja silppua persiljaa.

Tee annos: pastaa ja päälle chorizo-pastakastiketta, persiljaa ja raastettua parmesaanijuustoa.



2 kommenttia:

  1. Peukku tälle, helpot ja maistuvat ruoat on myös mun juttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mika! Perusruoka mutta hyvät maut ilman turhia kikkailuja - ne on mun juttu myös :)

      Poista