Tultiin kaupungilta juhlimasta vappua ja tehtiin nopeita ja
helppoja hampurilaisia. Vappu on ihana tekosyy syödä roskaruokaa, joka on aivan
namia!
Vaihe 1. nappaa grilli päälle.
Vaihe 2. Sekoita 700 g hyvää naudanjauhelihaa, 2 munaa, 1,5
tl suolaa, 1 tl mustapippuria rouhittuna.
Vaihe 3. Muotoile kosteilla käsillä hampurilaispihvit vaikka
leivinpaperin päälle valmiiksi.
Vaihe 4. Paista pihvit kypsiksi molemmin puolin grillilevyn
päällä rasvassa.
Vaihe 5. Paista pekonit.
Vaihe 7. Kokoa hampurilainen.
sämpylät
pihvit
pekoni
chilimajoneesia
ketsuppia
paahdettua sipulia
salaattia
tomaattia
Vaihe 8. Syö. mutta varaa ruokaliinoja, sillä hampurilainen
on niiiiiiin paksu, että ketsupit ovat pitkin suupieliä....
Nam!
Nyt tuli nälkä! :)
VastaaPoistaJust vedettiin uusintakierros kun eilen jäi pihviä yli. Oli edelleen sairaan hyvää!
Poista