Katkarapu-avokadot
1 avokado/ruokailija
kourallinen sulatettuja ja valutettuja katkarapuja/ruokailija
sitruunan mehua
valmista majoneesia, esim. Hellmann's Chili majoneesi tai kurkkumajoneesi
(persiljan oksa)
Kaada pakastekatkaravut siivilään ja kaada kuumaa vettä niiden päälle, ravista ja jätä valumaan.
Avaa avokadot ja poista kivet. Purista pari tippaa sitruunan mehua avokadoon ja hiero se sormella leikkuupintaan, jotta avokado ei tummu.
Asettele avokado kauniisti lautaselle, täytä sulatetuilla ravuilla ja purista vähän sitruunan mehua rapujen päälle. Pursota sopivaa majoneesia (chilimajoneesi on aika voimakasta, mutta hyvää, käytä varovasti tai osta esim. kurkku- tai sitruunamajoneesia, jotka ovat miedompia) annoksen päälle, korista persiljan oksalla (tai muulla vihreällä, ei pakko).
Voit myös raastaa vähän sitruunan pestyä kuorta annoksen päälle.
Nauti lusikalla alkupalana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti