lauantai 22. syyskuuta 2018

Helppo jälkiruoka uuniomenahillosta

Oman puun omenista tulee mukavaa hilloa ja vähäsokerista, kun hillon paahtaa uunissa. Katso ohje tästä. Omenalohkot jäävät isoiksi ja mausteista saa vaihtelua. Tässä annoksessa olin käyttänyt hilloon tähtianista ja vaniljatankoa.

Kokoa annos laseihin ja saat todella helpon ja maittavan jälkiruoan.



Omenaa ja mysliä jälkiruoaksi

uuniomenahilloa
mysliä tai cranolaa (esim. omena-kaneli cranola on hyvää)
valmista vaniljakastiketta (vanhan ajan vaniljakastike, nam!)

Kokoa annos lasihin: laita pohjalle 1 rkl uuniomenahilloa/lasi, lisää vähän granolaa ja vähän vaniljakastiketta. Toista tämä kerros kerrokselta niin että päällä on granolaa ja vaniljakastiketta viimeisenä.

Sitten vain herkuttelemaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti