Perjantai - herkkupäivä. Ihana päättää viikko johonkin hyvään ruokaan ja kelliä loppuilta vatsan vieressä sulatellen herkkuja... Tai voi syödä myös herkkua joka ei paina ihan sohvanpohjaan, mutta maistuu hyvälle. Ja mikä olisi parempaa kuin paahdettu punajuuri, vuohenjuusto ja voissa rapeksi paistettu salvia?
Punajuuri-vuohenjuustopasta
Punajuuri-vuohenjuustopasta
4 punajuurta
suolaa
mustapippuria
loraus oliiviöljyä paistamiseen
-------
300g tagliatelle pastaa
10 salvianlehteä
1 rkl oliiviöljyä
½ sitruunan mehu
1 dl raastettua parmesaania
mustapippuria
1 paketti vuohenjuustoa
Kuori ja pilko punajuuret. Sivele punajuuriin oliiviöljyä ja rouhi päälle suolaa ja pippuria. Paahda punajuuret 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.
Keitä pasta runsaassa vedessä al denteksi eli hieman napakaksi.
Kuumenna pannussa voi ja lisää salvianlehdet. Anna voin hieman ruskistua. Lisää joukkoon loraus oliiviöljyä ja keitetty tagliatelle. Lisää joukkoon parmesaaniraaste ja sitruunamehu. Rouhi päälle mustapippuria. Pilko vuohenjuusto. Lisää pilkottu vuohenjuusto ja punajuuret pastaan.
Tarjoa leivän ja hyvän punaviininkera.
Buon appetito!
suolaa
mustapippuria
loraus oliiviöljyä paistamiseen
-------
300g tagliatelle pastaa
kiehuvaa vettä ja suolaa
-------
50 g voita10 salvianlehteä
1 rkl oliiviöljyä
½ sitruunan mehu
1 dl raastettua parmesaania
mustapippuria
1 paketti vuohenjuustoa
Kuori ja pilko punajuuret. Sivele punajuuriin oliiviöljyä ja rouhi päälle suolaa ja pippuria. Paahda punajuuret 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.
Keitä pasta runsaassa vedessä al denteksi eli hieman napakaksi.
Kuumenna pannussa voi ja lisää salvianlehdet. Anna voin hieman ruskistua. Lisää joukkoon loraus oliiviöljyä ja keitetty tagliatelle. Lisää joukkoon parmesaaniraaste ja sitruunamehu. Rouhi päälle mustapippuria. Pilko vuohenjuusto. Lisää pilkottu vuohenjuusto ja punajuuret pastaan.
Tarjoa leivän ja hyvän punaviininkera.
Buon appetito!
resepti: Loton #lauantaireseptit
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti