Crostinit vuohenjuustolla ja saksanpähkinöillä
1 pkt crostineja, esim. Pirkka
200 g vuohenjuustoa
80 g saksanpähkinöitä
juoksevaa hunajaa
Lado crostinit parille lautaselle ja leikkaa vuohenjuusto noin teelusikallisen kokoiseksi palaksi. Käytin sitä pehmeää vuohenjuustoa, jossa ei ole reunoja ja jossa on kaksi rullaa pakkauksessa. Taittelin sormin palat irti toisistaan ja leikkasin palan vielä puoliksi, jonka halkaisin - siitä syntyi sopivan kokoinen pala.
Saksanpähkinät voi kevyesti paahtaa kuivalla pannulla, jotta maku pehmenee. Mutta älä ruskista.
Laita crostinille pala juustoa, pähkinä ja juuri ennen tarjoilua valuttele hieman hunajaa keksien päälle.
200 g vuohenjuustoa
80 g saksanpähkinöitä
juoksevaa hunajaa
Lado crostinit parille lautaselle ja leikkaa vuohenjuusto noin teelusikallisen kokoiseksi palaksi. Käytin sitä pehmeää vuohenjuustoa, jossa ei ole reunoja ja jossa on kaksi rullaa pakkauksessa. Taittelin sormin palat irti toisistaan ja leikkasin palan vielä puoliksi, jonka halkaisin - siitä syntyi sopivan kokoinen pala.
Saksanpähkinät voi kevyesti paahtaa kuivalla pannulla, jotta maku pehmenee. Mutta älä ruskista.
Laita crostinille pala juustoa, pähkinä ja juuri ennen tarjoilua valuttele hieman hunajaa keksien päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti