Kauralastut intialaisella vivahteella n. 40 kpl
150 g voita
2 1/2 dl ruskeaa sokeria (luomu)
2 dl kaurahiutaleita (luomu)
1 dl grahamjauhoja (luomu)
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1/2 tl kanelia
1 tl kardemummaa jauhettuna
1/4 tl neilikkaa jauhettuna
1/4 tl inkivääriä jauhettuna
1 kananmuna
Sulata rasva mikrossa ja anna sen jäähtyä. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
Lisää ensin rasva ja sekoita ja sitten ja muna. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Nosta kahden pikkulusikan avulla nokareita leivinpaperin päälle pellille, jätä runsaasti leviämisvaraa.
Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 5-7 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä.
Koristele vaikka suklaalla: sulata muovipussissa tummaa tai vaaleaa suklaata mikrossa 20 sekunnin pyrähdyksillä. Leikkaa pussin kulma ja pursottele.
2 1/2 dl ruskeaa sokeria (luomu)
2 dl kaurahiutaleita (luomu)
1 dl grahamjauhoja (luomu)
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1/2 tl kanelia
1 tl kardemummaa jauhettuna
1/4 tl neilikkaa jauhettuna
1/4 tl inkivääriä jauhettuna
1 kananmuna
Sulata rasva mikrossa ja anna sen jäähtyä. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
Lisää ensin rasva ja sekoita ja sitten ja muna. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Nosta kahden pikkulusikan avulla nokareita leivinpaperin päälle pellille, jätä runsaasti leviämisvaraa.
Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 5-7 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä.
Koristele vaikka suklaalla: sulata muovipussissa tummaa tai vaaleaa suklaata mikrossa 20 sekunnin pyrähdyksillä. Leikkaa pussin kulma ja pursottele.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti