Kaupan kalatiskillä oli isoja, hienon näköisiä kuningaskampeloita. Pari fileetä pakettiin, pussi salaattia ja kotiin - herkullinen ateria on valmis vartissa!
Paistettua kampelaa ja salaattia, kahdelle
2 kampelafileetä
suolaa
seafood and fish-maustetta myllystä
korppujauhoja leivitykseen
rasvaa paistamiseen
Lisäksi:
pussi salaatti (Pirkan Palermon salaattia on kuvassa)
Thousand Island -kastike kalan kylkeen
Mausta kampelafilee ja pyöritä kevyesti
korppujauhoissa.
Paista nopeasti pannulla molemmin puolin kauniin vaaleanruskeaksi.
Jaa salaattipussi isoille lautasille ja laita kala viereen. Laita vähän Thousand Island -kastiketta, johon kalaa voi dipata. Tuore leipä ja raikas vesi kruunaavat ilta-aterian.
Kaloreita noin 400 kcal per annos (leivän kera noin 500 kcal).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti