torstai 1. toukokuuta 2014

Helpot pekoni-hampurilaiset

Vapun pikaruokaa osa 2.

Tultiin kaupungilta juhlimasta vappua ja tehtiin nopeita ja helppoja hampurilaisia. Vappu on ihana tekosyy syödä roskaruokaa, joka on aivan namia!

Vaihe 1. nappaa grilli päälle.

Vaihe 2. Sekoita 700 g hyvää naudanjauhelihaa, 2 munaa, 1,5 tl suolaa, 1 tl mustapippuria rouhittuna.
 
Vaihe 3. Muotoile kosteilla käsillä hampurilaispihvit vaikka leivinpaperin päälle valmiiksi.

Vaihe 4. Paista pihvit kypsiksi molemmin puolin grillilevyn päällä rasvassa.

Vaihe 5. Paista pekonit.

Vaihe 6. Lämmitä sämpylänpuolikkaat pellin reunalla.

Vaihe 7. Kokoa hampurilainen.

sämpylät
pihvit
pekoni
chilimajoneesia
ketsuppia
suolakurkkuja
paahdettua sipulia
salaattia
tomaattia

Vaihe 8. Syö. mutta varaa ruokaliinoja, sillä hampurilainen on niiiiiiin paksu, että ketsupit ovat pitkin suupieliä....

Nam!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Just vedettiin uusintakierros kun eilen jäi pihviä yli. Oli edelleen sairaan hyvää!

      Poista