perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kevyttä kampelasta

Perjantai-ilta - kaupan kautta kotiin. Mitä kevyttä ja nopeaa ruuaksi?

Kaupan kalatiskillä oli isoja, hienon näköisiä kuningaskampeloita. Pari fileetä pakettiin, pussi salaattia ja kotiin - herkullinen ateria on valmis vartissa!



Paistettua kampelaa ja salaattia, kahdelle

2 kampelafileetä
suolaa
seafood and fish-maustetta myllystä
korppujauhoja leivitykseen
rasvaa paistamiseen

Lisäksi:

pussi salaatti (Pirkan Palermon salaattia on kuvassa)
Thousand Island -kastike kalan kylkeen



Mausta kampelafilee ja pyöritä kevyesti
korppujauhoissa.



Paista nopeasti pannulla molemmin puolin kauniin vaaleanruskeaksi.



Jaa salaattipussi isoille lautasille ja laita kala viereen. Laita vähän Thousand Island -kastiketta, johon kalaa voi dipata. Tuore leipä ja raikas vesi kruunaavat ilta-aterian.


Kaloreita noin 400 kcal per annos (leivän kera noin 500 kcal).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti