lauantai 21. syyskuuta 2013

Tonnikalasalaatti

Koko kesä on tullut herkuteltua, kuten blogista näkyy. Se mikä ei näy, on ne muutama ylimääräinen kilo, jotka kesäaikana on pukannut tuonne takamuksen tienoille...
Nyt on siis katumuksen ja korjausliikkeen aika!
Mikä on paras tapa karsia turhia kaloreita?
Puputtaa salaattia!

Ja millaisia salaatteja! Rakentelin viikolla joka arki-ilta jumpan jälkeen ison salaattiannoksen - ja hyvää oli. Ei tämä oikein katumukselta tuntunut, niin hyvältä ne maistuivat. Tässä yksi ohje:



Tonnikalasalaatti yhdelle

½ pussia valmista salaattisekoitusta (jääsalaatti, punasalaatti, rukolaa) tai lajitelma salaattia maun mukaan
kourallinen miniluumutomaatteja, halkaistuna
n. 10 cm pätkä tuoretta kurkkua, pilkottuna
iso loraus Pirkan appelsiini-salaattikastiketta päälle
½ pussia helmimozzarellaa
½ purkkia tonnikalaa tilli-maustettu
tuoretta tilliä pinnalle
kourallinen krutonkeja (Crostini, non fritti, con olio di oliva e sale)

Kootaan kerroksittain ja nautitaan ison lasillisen vettä kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti