perjantai 27. kesäkuuta 2014

Pikasalaatti tiikeriravuista

Jos kaupastasi löytyy valmiita tiikerirapuvartaita, niin tässä ohje nopeaan salaattiin. Käy vaikka perjantai-illan pieneksi iltapalaksi töiden jälkeen.

Tiikerirapuvartaat salaattipedillä
valmiita tiikerirapuvartaita 1 per annos
pussi valmista salaattisekoitusta
tomaattia
kurkkua
krutonkeja
siemeniä tai muita lisäkkeitä maun mukaan

Paista rapuvartaat nopeasti kuumalla pannulla tai grillaa parilan päällä pari minuuttia. Älä paista kauan - vain niin että liha muuttuu läpikuultavasta valkoiseksi ja kenties saa pienen säväyksen väriä. Vain pari minuuttia per puoli.

Kokoa salaattiaineista sopiva ruokasalaatti ja laita rapuvarras päälle. mausta thai sweet chili kastikkeella.

Tarjoa ohessa rapeaa maalaisleipää tai patonkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti