Joten Emmalle ja muille Paholaisen hillon ystäville - tulinen, makea ja aivan mahtavan hyvä!
Paholaisenhillo
4 isoa punaista paprikaa
2-4 chiliä (maun mukaan)
8 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl murskattua mustapippuria
0,5 dl etikkaa
2,5 dl hillosokeria
Huuhtele vihannekset, pilko tomaatit sekä paprika pieniksi kuutioiksi. Leikkaa chili pienen pieniksi paloiksi. Purista valkosipulikynnet puristimen läpi ja lisää ne tomaatti-paprika sekoitukseen. Lisää kaikki einekset kattilaan paitsi sokeri. Anna kiehua n. 30-40 minuuttia, sekoita.
Käytä tässä vaiheessa tehosekoitinta tai sauvasekoitinta, jos haluat tasaisemman paholaisenhillon. Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Maista ja lisää pippuria ja suolaa, jos tarpeen. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.
Paholaisenhillo sopii mainiosti lisukkeeksi monen ruoan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti