maanantai 17. marraskuuta 2014

Pisco Sour

Pisco Sour
3 osaa Pisco (Barsol Quebranta)
1 osa tuoretta limemehu
1 osa siirappi (1 osa sokeria, 1 osa vettä)
1 munanvalkuainen

Koristelu: Limen kuori tai Angostura Bitters
Lasi: Highball or flute

Keitä siirappi vaikka edellisenä päivänä, jotta se on kylmää. Laita kattilaan 1 osa sokeria ja 1 osa vettä ja keitä hetken aikaa, jotta siirappi valmistuu. Pullota ja säilytä kylmässä.

Purista limeistä tuoretta mehua.

Lisää kaikki ainekset ravistimeen ja täytä jäillä. Ravistellaan voimakkaasti ja siivilöidään lasiin. Koristellaan lime palalla tai kolmella tipalla angostuuraa, ja voidaan piirtää tikulla kuvio. Kun vaahto asettuu, on cocktail valmis. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti