keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Blogissa tapahtuu – ja niin myös elämässä

Viime aikoina ei ole ehditty käymään mökillä niin usein kuin olisi haluttu – ja myöskään mökin kuulumisia ei ole tullut kirjoiteltua. Mutta koko ajan tapahtuu jotain. Jos en ehdi kirjoittelemaan riittävän ahkerasti, se ei johdu siitä etten haluaisi, vaan siitä, että olen onnistunut sitomaan itseni muutamaan projektiin samanaikaisesti. Opiskelen kahdessa koulussa ja teen töitä kokopäiväisesti, joten kiirettä riittää.

Nyt kirjoittelin pari reseptiä Perun-matkan kunniaksi. Lisäksi minulta pyydettiin juttua perulaisista ruuista. Paljastan vähän myöhemmin missä ja koska juttu julkaistaan…

Tänään ilahduin katsoessani Herkkusuu-blogeja, että Mökkiruokaa oli noussut sijalle 3. Mukava uutinen – tämä siis tarkoittaa, että lukijat löytävät blogini ja käyvät katsomassa ruokaohjeita. Olen huomannut myös kävijämäärissä koko ajan pientä kasvua, joten kaikki uudet lukijat lämmittävät kovasti mieltäni.

Myös blogin Facebook-sivuilla on jo 71 tykkääjää. Julkaisin FB-arvonnan: kun saan 100 tykkääjää täyteen, arvon kaikkien tykkääjien kesken jonkun mukavan lahjan, joka liittyy mökkeilyyn ja ruokaa – mitä se on – sitä en vielä tiedä! Saa antaa vinkkejä!


Kevät tulee ja ensimmäiset kukkasipulit nostavat päättään auringosta ilahtuneena. Pääsiäisen aikaan päivitän mökkikuulumisia – siihen asti mennään ruokaresepteillä.

Hyvää kevään odotusta kaikille lukijoille – kommentoikaa ja käykää Facebookin puolella tykkäämässä & osallistumassa arvontaan!


2 kommenttia:

 1. Olipa ilonen yllätys löytää tämä blogi !
  Täällähän on vaikka mitä todella mielenkiintoista ja ehdottomasti kokeiltavaa ohjetta. Ja mikä parasta ohjeet ja kuvat ovat todella selkeet et tämmönen poropeukalokin uskoo onnistuvansa näillä ohjeilla .. kiitos :-) Nyt jatkan tutkailemaan blogia kohti vanhempia postauksia ja haaaveilen... aah
  Tänne tulen vierailulle useasti !!! kevätterveisin hannele !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hannele - iso kiitos sinulle kehuista :) Miten mukava kuulla että olen saanut uusia lukijoita. Tuossa blogin oikeassa laidassa on pitkät hakemistot. Olen yrittänyt ryhmitellä ruoat eri pääruokiin, jälkiruokiin, herkkuihin vierailta mailta ja niin edelleen. Huvilaelämän eli mökin vuosittaiset kuulumiset on omalla otsikolla. Selaile ja katsele ja kerro kun löydät jotain kivaa :) Olen pitänyt blogia kohta kaksi vuotta - vappuna tulee 2 v. synttärit. Paljon on ehtinyt tapahtua sinä aikana ja vähän on kehittynyt ruokakuvat ja kirjoitukset :)
   Blogi löytyy myös Facebookista, sitä kautta saa myös päivityksiä ja joskus laitan jotain pikku juttuja vain facebookiin. Facebookissa on myös arvonta kun saan 100 tykkääjää, niin arvon jotain kivaa ja mökk aiheista palkintoa.
   Koko blogin idea on kertoa mökin elämästä ja kokkailla sellaisia helppoja ja maukkaita ruokia, joita voi tehdä vaikka mökillä yksinkertaisista raaka-aineista...
   Tervetuloa lukijaksi!

   Poista