Banaanimuffinssit ylikypsistä banaaneista
3 dl jauhoja
2 tl leivinjauhoja
2 tl vaniliini-/vaniljasokeria
3 banaania
1,5 dl sokeria (tai 1 dl makeutusjauhetta ja ½ dl ruskeaa sokeria)
1 muna
0,5 dl öljyä tai pullomargariinia
muffinssivuokia
Sekoita jauhot ja mausteet. Muussaa banaanit haarukalla. Sekoita kaikki aineet yhteen ja jaa taikina
Itse käytin isoa Runebergin leivosvuokaa, joten taikinasta tuli 6 leivosta.
Jos käytät pieniä vuokia, niin taikinasta tulee noin 12–16 kpl.
Paista 175 asteessa 15–20 min. pieniä ja noin ½ tuntia isoja muffinsseja.
Muffinit ovat parhaimmillaan tuoreena. Voit koristella ne sulatetulla suklaalla, jos haluat ekstra hyvää iltaherkkua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti