Tässä siis vaniljaisia, pehmeitä ja oikein maukkaita vohveleita jälkiruuaksi. Vähän menin ehkä täytteissä yli, mutta hyvää oli.
Vohvelin päällä vaniljajäätelöä, mansikoita, mansikkahilloa, mansikkarahkaa - ja loraus kuusenkerkkäsiirappia |
Vohvelit (n. 20 kpl)
3 munaa
4 dl maitoa
1 dl kivennäisvettä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria
50–100 g voisulaa tai kermaa
Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja kivennäisvesi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vispaten liemeen. Lisää voisula tai kerma. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia. Paista vohvelipannulla vohveleiksi. Tarjoile kuumina esim. mansikoiden tai mansikkahillon ja kermavaahdon tai jäätelön kera.
Ohje: Myllyn Paras.
3 munaa
4 dl maitoa
1 dl kivennäisvettä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria
50–100 g voisulaa tai kermaa
Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja kivennäisvesi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vispaten liemeen. Lisää voisula tai kerma. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia. Paista vohvelipannulla vohveleiksi. Tarjoile kuumina esim. mansikoiden tai mansikkahillon ja kermavaahdon tai jäätelön kera.
Ohje: Myllyn Paras.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti