Tämä oli todella helppo ohje ja jäätelö oli kermaista, paksua, pehmeää ja mikä ihaninta - lempimakuani eli pistaasia, nam!
Pistaasijäätelö
4 dl vispikermaa
1 prk (397g) kondensoitua maitoa
1 dl Bottega Pistacchio pistaasilikööriä
100 g suklaahippukeksejä
50 g suolattomia pistaasipähkinöitä
Aloita murskaamalla suklaahippukeksit joko monitoimikoneella tai kaulimella pakastepussin sisällä. Rouhi pistaasipähkinät veitsellä.
Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon kondensoitu maito. Lisää joukkoon erissä pistaasilikööri samalla sekoittaen.
Lisää lopuksi massaan murustetut keksit. Kaada jäätelömassa vuokaan. Ripottele päälle runsaasti rouhittuja pistaasipähkinöitä.
Pakasta jäätelö yön yli pakkasessa. Jäätelöä ei tarvitse sekoittaa pakastamisen aikana. Ota jäätelö pakkasesta vain hetki ennen tarjoilua.
Resepti: https://www.viinisuositus.fi/pistaasijaatelo/
4 dl vispikermaa
1 prk (397g) kondensoitua maitoa
1 dl Bottega Pistacchio pistaasilikööriä
100 g suklaahippukeksejä
50 g suolattomia pistaasipähkinöitä
Aloita murskaamalla suklaahippukeksit joko monitoimikoneella tai kaulimella pakastepussin sisällä. Rouhi pistaasipähkinät veitsellä.
Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon kondensoitu maito. Lisää joukkoon erissä pistaasilikööri samalla sekoittaen.
Lisää lopuksi massaan murustetut keksit. Kaada jäätelömassa vuokaan. Ripottele päälle runsaasti rouhittuja pistaasipähkinöitä.
Pakasta jäätelö yön yli pakkasessa. Jäätelöä ei tarvitse sekoittaa pakastamisen aikana. Ota jäätelö pakkasesta vain hetki ennen tarjoilua.
Annoksesta tuli 1,5 litraa jäätelöä.
Resepti: https://www.viinisuositus.fi/pistaasijaatelo/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti