torstai 15. elokuuta 2013

Kiireisen kokin kebab-hampurilainen grillissä

Ilta, ja kello on paljon - nälkä! Mitä taas ruuaksi?

Kävimme pikaisesti kaupassa ja mukaan tarttui ihania paikallisen leipomon pehmeitä isoja hampurilaissämpylöitä ja pakkasesta pussi kebab-lihaa. Ei muuta kuin grilli kuumaksi ja pikaruoka valmiiksi.


Tarvikkeet

isoja litteitä hampurilaissämpylöitä tai pitaleipiä
kebab-lihaa ja voita paistamiseen
tomaattia
kurkkua
ketsuppia
chili-majoneesi (tai kebab-kastiketta)

muutakin voi laittaa, jos kaapista löytyy, esim. jalopenoa tai etikkaliemessä olevia pikkupaprikoita.

Ensin paistellaan lihat nopeasti.
















Sitten kootaan annos: lihaa, joihin voi laittaa kebab-kastiketta, jos on (minä korvasin sen ketsupilla ja chili-majoneesilla) sekä vihannekset, joiden päälle vielä annos chili-majoneesia.


Ja sitten ei muuta kuin syömään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti