Käy katsomassa minun ja muiden luomuksia osoitteessa ruoka.fi ja osallistu samalla äänestykseen, jossa voi voittaa upean palkinnon.
Sitruunaiset valkosuklaamuffinit (18 kpl pieniä)
3 kananmunaa
1,5 dl sokeria
2,5 dl Urtekram Gluteeniton Luomu Yleisleivontamix
(1 tl psylliumia)
1 dl perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
150 g margariinia tai voita sulatettuna
1 ison sitruunan mehu ja raastettu kuori
150 g valkosuklaata rouhittuna
Vatkaa munat ja sokeri vaahtoon. Lisää kuivat aineet ja sulatettu rasva + sitruunanmehu vuorotellen taikinaan. Rouhi suklaa ja lisää se taikinaan.
Kaada taikina muffinivuokiin. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15–20 minuuttia.
Muffinit säilyvät rasiassa viileässä muutaman päivän.
Vinkki:
Koristele muffinit valkosuklaalla, jonka sulatat mikrossa.
Laitan 50 g valkosuklaata kuumuutta kestävään pussiin. Kuumenna mikrossa 20 sekunnin pätkissä, kunnes suklaa on sulaa. Tee pussin kulmaan reikä ja purista lämmin suklaa muffinien päälle.
Voit paistaa muffinit myös silikonivuokissa - silloin ne ovat vähän isompia. |
Koristele lopulla valkoisella suklaalla muffinit! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti