Miten olisi jätti-hotdogit?
Apuna lämmittämisessä on oiva grilli, Sähkö-Simo. Ensin laitetaan makkarat saamaan väriä ja lämpöä.
Laitoin vähän pullomargariinia makkaroille ja samassa rasvassa, mutta loppulämmössä kun grilli on sammutettu, on hyvä käyttää sämpylät saamassa myös väriä ja rapsakkuutta. Sämpylät ovat isoja, pehmeitä graham-sämpylöitä halkaistuna.
Sitten vain kootaan annos.
Laita makkarat halkaistulle sämpylälle. Lisää mausteita makusi mukaan – minulla on sinappia, ketsuppia ja chili-majoneesia. Lisukkeena on viime viikonlopun sinappiperunasalaattia, tomaattia ja kurkkua. Janojuomana olut.
Tästä on hyvä aloittaa kuuma viikonloppu mökillä. Toivottavasti ilmat jatkuvat hyvinä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti