Raparperipannari - se vähän parempi
Vuoraa 24 cm vuoka leivinpaperilla ja poimi noin 3 keskikokoista raparperin vartta. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Kuori ja pilko raparperit ja ripottele ne vuoan pohjalle. Kun palaset melkein peittävät vuoan, mutta ei ihan, on paloja riittävästi. Ripottele vähän sokeria palojen päälle.
Taikina
50 g mantelirouhetta
2 rkl vehnäjauhoja
1½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
2 munankeltuaista
2½ dl kuohukermaa
Laita kaikki aineet astiaan ja vatkaa ne sekaisin sähkövatkaimella.
Kaada taikina raparperin palojen päälle ja laita uuniin. Paista 200 asteetta, noin 25 min tai kunnes paistos on kullankeltainen ja kohonnut.
Tarjoa lämpimänä esim. vaniljakastikkeen tai –jäätelön kanssa.
Oli muuten herkullisempaa kuin miltä näyttää!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti