torstai 30. huhtikuuta 2015

Kanakastikkeella täytetyt grillipaprikat kahdelle

Mökin grillikausi on avattu. Tänään saavuin mökille ja grilli kaivettiin talvisäilöstä. Mutta emme grillanneet mitään makkaraa tai pihviä vaan teimme täytettyjä paprikoita sekä grillasimme parsaa. Kasvispainotteinen ruoka oli sekä hyvää että kevyttä. Paprikoiden täytteenä oli kanaa, jossa oli kermainen kastike.


Kanakastikkeella täytetyt grillipaprikat kahdelle

2-3 paprikaa

300 g marinoituja broilerisuikaleita (pehmeän pippurinen)

voita + kasviöljyä

½ purkkia Creme Bonjour Cuisine pippurisekoitusta

suolaa, pippuria jos tarpeen

1 dl pakaste herneitä

juustoraastetta

Huuhtele paprikat ja leikkaa ne kahteen osaan pitkittäin.

Paista marinoidut kanasuikaleet voi-öljyseoksessa pannulla. Kun suikaleet ovat kypsyneet, mausta suolalla ja pippurilla jos tarpeen. Lisää puolet Creme Bonjourista. Hauduta hetken (5 min.). Mausta suolalla ja pippurilla jos tarpeen. Yleensä mausteet riittävät, mutta jos haluat pippurisempaa lisää sitä myllystä.

Täytä paprikat kanakastikkeella ja laita mukaan muutama pakasteherne, jos haluat. Kuorruta juustolla.

Laita grillialustaan ja nosta grilliin. Paista keskilämmöllä noin 10 minuuttia.

Lisänä voit paistaa myös vihreää parsaa.

Tarjoile paprikat parsan, salaatin ja vaalean leivän kanssa.


Hyvä vadelma-vinaigrette jääsalaatille on:

2-3 rkl rypsiöljyä

2-3 tl vadelmaviinietikkaa

hieman (ruusu-)suolaa

hieman pippuria

hieman ruskeaa sokeria

Laitan kaikki aineet pieneen purkkiin ja ravista. Kastike on valmis. Säilyy kylmässä muutaman päivän.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti