Kanakastikkeella täytetyt grillipaprikat kahdelle
2-3 paprikaa
300 g marinoituja broilerisuikaleita (pehmeän pippurinen)
voita + kasviöljyä
½ purkkia Creme Bonjour Cuisine pippurisekoitusta
suolaa, pippuria jos tarpeen
1 dl pakaste herneitä
juustoraastetta
Huuhtele paprikat ja leikkaa ne kahteen osaan pitkittäin.
Paista marinoidut kanasuikaleet voi-öljyseoksessa pannulla. Kun suikaleet ovat kypsyneet, mausta suolalla ja pippurilla jos tarpeen. Lisää puolet Creme Bonjourista. Hauduta hetken (5 min.). Mausta suolalla ja pippurilla jos tarpeen. Yleensä mausteet riittävät, mutta jos haluat pippurisempaa lisää sitä myllystä.
Täytä paprikat kanakastikkeella ja laita mukaan muutama pakasteherne, jos haluat. Kuorruta juustolla.
Laita grillialustaan ja nosta grilliin. Paista keskilämmöllä noin 10 minuuttia.
Lisänä voit paistaa myös vihreää parsaa.
Tarjoile paprikat parsan, salaatin ja vaalean leivän kanssa.
Hyvä vadelma-vinaigrette jääsalaatille on:
2-3 rkl rypsiöljyä
2-3 tl vadelmaviinietikkaa
hieman (ruusu-)suolaa
hieman pippuria
hieman ruskeaa sokeria
Laitan kaikki aineet pieneen purkkiin ja ravista. Kastike on valmis. Säilyy kylmässä muutaman päivän.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti