Pisco Sour
3 osaa Pisco (Barsol
Quebranta)
1 osa tuoretta limemehu
1 osa siirappi (1
osa sokeria, 1 osa vettä)
1 munanvalkuainen
Koristelu: Limen
kuori tai Angostura Bitters
Lasi: Highball or
flute
Keitä siirappi vaikka edellisenä päivänä, jotta se on kylmää. Laita kattilaan 1 osa sokeria ja 1 osa vettä ja keitä hetken aikaa, jotta siirappi valmistuu. Pullota ja säilytä kylmässä.
Purista limeistä tuoretta mehua.
Lisää kaikki
ainekset ravistimeen ja täytä jäillä. Ravistellaan voimakkaasti ja siivilöidään
lasiin. Koristellaan lime palalla tai kolmella tipalla angostuuraa, ja voidaan
piirtää tikulla kuvio. Kun vaahto asettuu, on cocktail valmis.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti