Hunajaiset manchegot
150 g manchego-juustoa
0,5 dl hunajaa
0,5 dl brandyä tai konjakkia
(loraus piscoa)
1 tl anista
3 kpl tähtianista
Leikkaa juusto suupaloiksi kannelliseen purkkiin. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada juustopaloille. Sulje kansi, hölskytä ja anna manchego-juustojen hunajamarinoitua jääkaapissa ainakin vuorokauden.
Tarjoa hunajaiset manchego-juustopalat tapaksena paahdettujen chorizon-makkarapalojen ja oliivien kera.
Paahdetut chorizon-makkarat
200 g chorizon raakamakkaraa
Koristelu ja maustaminen
Gaean sweet & spicy oliiviöljy
basilikan lehtiä
sitruunan tai limen kuoriraastetta
Puristele chorizon-makkarasta peukalonpään kokoisia pikkupalloja pannulle ja paista ne molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Koristele makkarat Gaean sweet & spicy oliiviöljyllä ja basilikan lehdillä. Voit raastaa myös sitruunan tai limen kuorta makkaroiden päälle koristeeksi.
Tarjoile juustot, makkarat ja oliivit tapaksina alkudrinkin kera.
******************************************************************************
Tällä ohjeella osallistun Gaean kilpailuun. Käy katsomassa ja äänestämässä parasta uutuusmakuideaa - klikkaa tästä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti