Perunalisuke pääsiäiseen. Sopii hyvin täytettyjen lampaan fileiden kanssa.
Peruna-juustotimbaalit (neljälle)
0,5 kg perunoita esim. Pito tai Rosamunda
1,5 tomaattia
0,8 tl suolaa
0,5 prk ruokakermaa
0,5 pussi Mozzarella raastetta
Keitä perunat. Kuori ne lämpiminä. Hienonna perunat veitsellä työlaudalla. Kuutioi tomaatit ja valuta enin neste. Sekoita tomaatit perunoiden joukkoon. Mausta. Lisää ruokakerma ja juustoraaste.
Jaa seos voideltuihin, korppujauhotettuihin pieniin uunivuokiin tai uuninkestäviin kahvikuppeihin.
Paista 200 asteessa n. 30 min.
Anna timbaalien vetäytyä hetki alumiinifoliolla peitettynä. Kumoa tai tarjoa kupeista. Sopii liha- tai kalaruokien lisäkkeeksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti