Nyt olen kuitenkin ajoissa liikkeellä ja tulevan pääsiäisen jälkiruoka lähtee kokeiluun...
Mämmi-pannacotta (neljälle)
4 dl kuohukermaa
200 g mämmiä
2 tl vaniljasokeria
1,5 dl Hyytelösokeri Multia
lisäksi:
1 dl vispi- tai kuohukermaa
1 rkl Siro erikoishienoa sokeria
1 tl vaniljasokeria
Mittaa kuohukerma, mämmi, vaniljasokeri ja hyytelösokeri Multi kattilaan. Laita levy päälle ja kun seos kiehuu, anna sen kiehua puoli minuuttia koko ajan sekoitellen.
Jaa liemi annoskulhoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Tarjoa seuraksi sokerilla ja vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.
Mämmipannakotta on aika täyttävä jälkiruoka, joten muun ruoan on hyvä olla kevyempiä.
Annoksesta tulee 4 jälkiruokaa, jotka ovat aika kookkaita. |
Koristele kermavaahdolla ja mintunlehdellä. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti