Muna-juustovuoka tomaattisalaatilla
neljä annosta
15 g voita
1 purjo halkaistuna pituussuuntaan ja pilkottuna
125 g mozzarellaa kuutioituna
125 g vuohenjuustoa kuutioituna
75 g karkeaksi raastettua parmesaani-juustoa
8 isoa munaa
3 dl creme fraichea
rouhittua mustapippuria, suolaa tarpeen mukaan
Lämmitä uuni 220 C.
Sulata voi pannulla ja kuullota purjo siinä n. 5 min.
Jaa purjo neljään matalaan voideltuun annosvuokaan (tai laita yhteen isoon vuokaa, jossa leivinpaperi). Vatkaa yhteen munat, creme fraiche ja mausteet ja kaada päälle. Juustot kuutioidaan ja ripotellaan päälle. Laita uuniin 15–20 minuutiksi, kunnes paistos on kullanruskeaa päältä.
tomaattisalaatti
4-6 kypsää tomaattia, lohkoina tai kuutioina
muutama revitty basilikanlehti
kourallinen viipaloituja oliiveja
oliiviöljyä, balsamicoa
Muna-juustovuoan ollessa uunissa, sekoita tomaattilohkot, basilika, viipaloidut oliivit ja öljy + balsamico ja aseta ne tarjolle uunivuoan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti