Mozzarella ja tomaatit antavat italialaista makua, avokado ja salsa meksikolaista ja perunat muistuttaa espanjalaista makumaailmaa – joten ristin tämän lattarimunakkaaksi.
Vähän makujen sekamelska, mutta oikein hyvää ja nälkä lähti vähän pienemmästäkin palasta.
Lattari-uunimunakas
2 isoa tomaattia viipaleina
1 mozzarella viipaleina
4-5 munaa
4-5 rkl maitoa
ripaus suolaa ja pippuria
½ rasiaa tuorejuusto, yrtti tai vastaava
2 rkl salsaa jos purkki sattuu olemaan auki
1 dl juustoraastetta
Asettele uunivuokaan leivinpaperi. Lado perunat pohjalle. Vatkaa tuorejuusto munien ja maidon kanssa sekaisin, mausta ja kaada vuokaa.
Viipaloi tomaatit ja mozzarella ja lado munakkaan päälle. Jos haluat, ja avattu purkki salsaa sattuu olemaan kotona, ripottele hieman sitä mausteeksi. Ripottele hieman juustoraastetta pintaan.
Paista uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia tai kunnes munakas on hyytynyt.
Tarjoile salaatin kera. Myös avokado viipaleina sopii kylkeen. Voit myös laittaa salsaa avokadojen viereen, jotta saat lisätulisuutta ruokaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti