Jauhelihaiset uunipaprikat kahdelle
2 isoa paprikaa
jauhelihaseos:
400 g jauhelihaa
1 iso porkkana raastettuna
2-3 tomaattia silputtuna
1 purkki pestoa
suolaa
mustapippuria myllystä
valkosipulia myllystä
lisäksi:
pala feta-juustoa
juustoraastetta
Valmista jauhelihaseos/-kastike. Paista 400 jauhelihaa pannulla ja lisää purkki pestoa. Mausta suolalla, pippurilla ja valkosipulilla. Lisää raastettu porkkana sekä silputtu tomaatti. Anna hautua hetken aikaa.
Pese ja halkaise paprikat ja poista siemenet. Täytä paprikoiden kolot jauhelihakastikkeella. Koristele fetajuustolla ja kuorruta juustoraasteella.
Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
1 iso parsakaali
jauhelihakastiketta
hiukan mantelilastuja
1 prk maustettua kermaa
juustoraastetta
Huuhtele ja pilko parsakaali vuokaan. Kaada loppu edellisen reseptin jauhelihakastikkeesta päälle. Ripottele mantelilastut ja juustoraaste päälle. Kaada kerma vuokaan.
Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Paistoin molemmat vuoat yhtä aikaa. Paprikat syödään tänään ja huomenna parsavuoka. Parsavuoan lisukkeeksi voi keittää pari perunaa, mutta paprikoiden kanssa riittää salaatti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti