perjantai 29. elokuuta 2014

Mozzarellatikut tai -pallot

Mozzarellatikut tai -pallot

2 mozzarellapalloa
1 kananmuna
2 dl korppujauhoja
1 tl suolaa

öljyä keittämiseen

Viipaloi mozzarella noin 2cm paksuisiksi tikuiksi tai pilko se 4 osaan ”palloiksi”. Sekoita suola ja korppujauhot astiassa. Riko kananmunan rakenne toisessa astiassa. Pyörittele viipaletta kananmunassa, sitten korppujauhoissa ja uudelleen kananmunassa ja korppujauhoissa. Pakasta leivitetty mozzarellatikku/-pallo ja uppopaista noin 180 asteisessa öljyssä kauniin värisiksi. Nosta talouspaperin päälle hetkeksi valumaan ja nauti sweet chili-kastikkeen kanssa.

Vinkki: Pakastaminen estää hieman juuston valumista ulos paneroinnista paiston aikana.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti