Ohje 4 hengelle.
Kesäkurpitsa-pekonivuoka
1,5 dl risottoriisiä
600 g kesäkurpitsaa
2 - 3 tomaattia
½ pakkausta Valio Koskenlaskija voimakas sulatejuustoa
1 paprika
2 uutta punasipulia varsineen tai 1 iso sipuli
1 tl basilikaa
ripaus suolaa
1 prk Valio Crea ruokakermaa Kolme juustoa tai maun mukaan jotain muuta makua
170 g pekonia
Mittaa riisi uunivuokaan. Kuutioi kesäkurpitsat, tomaatit, paprika, sipulit sekä Koskenlaskija. Lisää ne sekä mausteet uunivuokaan, sekoita. Lisää ruokakerma.
Kypsennä 225 asteessa n. 25 min. Leikkaa pekoniviipaleet 2-3 osaan ja lisää tasaisesti vuoan pinnalle. Kypsennä vielä n. 20 min, kunnes pekoni on rapeaa.
Nauti tuoreen leivän kera.
Vinkki: jätä pekoni pois ja sinulla on kiva kasvisateria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti