Calvadosgraavattu siika, 10 annosta
700 g ruodotonta siikafileetä
3 rkl suolaa
3 rkl ruokokidesokeria
2 tl aniksensiemeniä murskattuna
1 tl mustapippuria rouhittuna
1 luomusitruunan kuori, raastettuna
2 rkl calvadosta
Koristelu: suikaloitua sitruunan kuorta, vesikrassia tai tuoreita yrttejä
Poista siikafileestä mahdolliset ruodot kalapinseteillä.
Yhdistä mausteet giniä lukuunottamatta. Leikkaa iso siikafilee poikittaissuunnassa kahtia. Jos sinulla on kaksi pienempää fileetä, niitä ei tarvitse leikata. Sivele kalan pintaan ensin gini.
Hiero mausteet huolellisesti kalan pintaan. Nosta kalapalat päällekkäin niin, että ohut pyrstöpää on paksumpaa päätä vasten.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti